Data Connectivity
 Crystal Reports Forum : Crystal Reports .NET 2003 : Data Connectivity
Message Icon Topic: Archive Database Post Reply Post New Topic
Author Message
Chase
Newbie
Newbie


Joined: 28 Jan 2013
Online Status: Offline
Posts: 17
Quote Chase Replybullet Topic: Archive Database
    Posted: 16 Apr 2013 at 4:41am
I have two databases, one current, one archive. Same table, same fields, same everything. I essentially want to pull data from both into the same report as if they are one database. Is there any way I can do this?
 
 
Edit: Meant to put this in the crystal X section...apologies...


Edited by Chase - 16 Apr 2013 at 4:42am
IP IP Logged
lockwelle
Moderator
Moderator


Joined: 21 Dec 2007
Online Status: Offline
Posts: 4285
Quote lockwelle Replybullet Posted: 12 Aug 2013 at 4:48am
I realize that this is really old, but the simple solution that comes to mind is to have your app pull the data, then manipulate the data into 1 dataset and then push the dataset to the report...

After years of 'pushing' data to the report, I changed jobs and now have to 'pull' the data...and much prefer the 'push' method.

You probably already found a solution, but thought I might add the comment for future reference.
IP IP Logged
Post Reply Post New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum



This page was generated in 0.051 seconds.