Technical Questions
 Crystal Reports Forum : Crystal Reports 9 through 2016 : Technical Questions
Message Icon Topic: Linking Subreport Post Reply Post New Topic
Author Message
lowspark
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 27 Nov 2019
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 18
Quote lowspark Replybullet Topic: Linking Subreport
    Posted: 03 Feb 2020 at 12:45pm
In my report i have created the following
Group Header #1 Department, Total # of work orders, Total Cost of Work Orders

Group Header #2 Status of Work Orders

Group Header #3 Work order ID, Status, Employee, Finish Date, # of Labor Hours, Work order Cost

In Group header#3 i also have a sub report linked as On Demand. For the sub report link I have from available Fields i have chosen to move WORKORDER.WORKORDERID over to "Field's to link to".
For the sub report Parameter Field to use I have chosen "Pm-WORKORDER.WORKORDERID" and have checked the box for "Select Data in subreport base on field" and have chosen "WORKORDER.WORKORDERID"

When I run this report I get a blank report with no data, Not sure how I am linking this incorrectly.
Nothing left to do but Smile, Smile, Smile.
IP IP Logged
Post Reply Post New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum



This page was generated in 0.016 seconds.