Data Connectivity
 Crystal Reports Forum : Crystal Reports 9 through 2016 : Data Connectivity
Message Icon Topic: Cannot open Crystal Report in SAP BO Enterprise Post Reply Post New Topic
Author Message
stonewall63
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 23 May 2012
Online Status: Offline
Posts: 11
Quote stonewall63 Replybullet Topic: Cannot open Crystal Report in SAP BO Enterprise
    Posted: 27 Jan 2019 at 8:08am

When in the office, we can open Crystal Reports that are stored on our Business Objects Server without any problem. I use Crystal Reports 2013 on my desktop and open/edit/save/run reports on a BO Enterprise. So far, so good.

But when I take my work laptop home I run into an issue. I connect via the wifi in my house and itís a direct connection to the office network. Everything works fine except when I try to edit a report thatís on the BOE server. I can login just fine to it. I can navigate to the folder in BOE where the .rpt file is stored. But once I try to open it, I get the following error window:

ďThe report could not be opened from SAP BusinessObjects Enterprise.

ďPossibly the report is on a different SAP BusinessObjects Enterprise system than the one you

are currently logged onto. If this problem persists, please contact your administrator.Ē

As a workaround I brought home a separate router/modem pre-configured for a private VPI (VPN?) to our work network. Hooked it up and home and connecting that way, itís fine. But thatís an expensive workaround.

Any ideas of what may be causing this?

Thank you in advance.

Sincerely,

Brad @ BH

IP IP Logged
Sastry
Moderator
Moderator
Avatar

Joined: 16 Jul 2012
Online Status: Offline
Posts: 537
Quote Sastry Replybullet Posted: 28 Jul 2019 at 11:08pm
Hi Brad,

I think your BO server is in clustered environment, when you connect from home, you are able to access primary node to see the reports.

Also you are not into your office domain network (using wifi) so, it is unable to validate the network path to pull the report into your desktop version.

VPN is only the solution, because when you connect through VPN you are connected to your office domain so, it is allowing to access reports.

or

please save reports which you want to modify from office network and make modifications and publish again in your BO.

Thanks,
Sastry
Thanks,
Sastry
IP IP Logged
kevlray
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 29 Oct 2009
Online Status: Offline
Posts: 1507
Quote kevlray Replybullet Posted: 29 Jul 2019 at 4:03am
I know at one time we had an issue in our office (especially through a wifi connection).  There was some security setting that had to be set so that the BO credentials would be properly passed to the server.  Too many years ago to remember the details.
IP IP Logged
Post Reply Post New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum



This page was generated in 0.047 seconds.