Tips and Tricks
 Crystal Reports Forum : Crystal Reports 9 through 2016 : Tips and Tricks
Message Icon Topic: Comma Separated Parameter Post Reply Post New Topic
Author Message
dmkanz
Newbie
Newbie


Joined: 27 Sep 2016
Online Status: Offline
Posts: 10
Quote dmkanz Replybullet Topic: Comma Separated Parameter
    Posted: 02 Jun 2017 at 10:06am
So i have a parameter that is a string that I want to allow the user to enter multiple values (i.e. 1, 12, 15)

but when I call the parameter in my Selection Formulas > Report section with an if statement it returns 1, 2, 12, 15, 5)

it seems crystal is ignoring the comma and picking every possible number

Here is my if statement

(if {?MarketTypes} <> '' then {JCJMPM.udMarketType} in {?MarketTypes}
else 1 = 1) and

Thanks DMKanz

IP IP Logged
dmkanz
Newbie
Newbie


Joined: 27 Sep 2016
Online Status: Offline
Posts: 10
Quote dmkanz Replybullet Posted: 02 Jun 2017 at 10:10am
Sorry - posted to the wrong forum - recreated in correct forum - please disregard - My apologize
IP IP Logged
Post Reply Post New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum



This page was generated in 0.031 seconds.